WarMUX

WarMUX 11.01

Gratis versie van strategiespel Worms

VOOR

  • Schattige karakters
  • Spelen via internet

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

WarMUX (voorheen Wormux) is een schietspel in de trant van Worms. In deze gratis variant bestuur je talloze schattige figuurtjes in de strijd tegen...nog meer schattige figuurtjes! WarMUX biedt een ruim arsenaal aan wapens, waaronder kanonnen, mortieren, dynamiet en verscheidene andere strijdmiddelen.

Wanneer je ooit Worms hebt gespeeld dan ken je dit type spel. WarMUX is net als deze titel een game met twee (of meer) teams die tegen elkaar strijden. Je speelt WarMUX om beurten en bestuurt verschillende speelfiguren op het veld. Deze personages rust je uit met wapens, die je vindt in een helder overzicht. Grofweg zijn er twee modi beschikbaar bij het starten van een spel: tegen de computer spelen of tegen een 'levend' team via internet.

Er zijn ontzettend veel instellingen die WarMUX beïnvloeden. Zo selecteer je het aantal karakters per speler, het aantal teams in 't veld, bepaal je of er een tijdslimiet per beurt is en nog veel meer. Je kiest dus helemaal zelf hoe je het spel speelt en beter nog: tegen wie! WarMUX is op diverse platformen voorhanden, zodat je speelt tegen mensen met 'gewone' pc's, Mac's en zelfs Android telefoons.

WarMUX is een prachtige kloon van het bekende spel met wormen. Het idee is goed gejat, prima uitgevoerd en bovendien volledig in 't Nederlands. Dankzij de netwerkmodus en de beschikbaarheid op meerdere systemen ben je met WarMUX geruimte tijd zoet!

Meeste downloads Actiespellen voor mac

Meer

Beoordelingen about WarMUX